[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 991: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 991: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
The Bay Area Masquerade • View topic - Attachments Weird In Auto-forward

Attachments Weird In Auto-forward

Are you having tech problems of some sort with the boards and you need a place to report them?
Here you go.

Attachments Weird In Auto-forward

Postby Ted » Tue Jul 02, 2013 2:01 pm

Attachments in PMs! When you send them to an auto-forwarding account, they behave oddly! The original recipient does NOT receive the attachment, but the forwarded recipient does.

STEPS TO REPRODUCE:

1. Create (or use) two linked accounts: MainAccount and SideAccount. SideAccount will generally forward PMs to MainAccount, which is great.
2. Send a PM with an attachment to SideAccount.

EXPECTED RESULTS:

SideAccount will receive a PM with an attachment from Sender. MainAccount will receive a PM with attachment from SideAccount.

ACTUAL RESULTS:

SideAccount receives a PM with NO ATTACHMENT from Sender. MainAccount receives a PM with attachment from SideAccount.

PRIORITY:

Low-medium. This is weird and looks a lot like a bug, but there's a workaround (look at attachments in main account.)
Qerans Seadie (3BR). Creature - Zombie Shaman. 1BBB, T, Sacrifice a player: Put a +1/+1 counter on one of that land is trandor.
User avatar
Ted
Staff
 
Posts: 11146
Joined: Sun Feb 27, 2011 6:36 pm
Player name: Ted
Character Name: Lithium Smurf

Re: Attachments Weird In Auto-forward

Postby Aldona Piast » Tue Jul 02, 2013 3:00 pm

My work around from this is to simply use other options other than the clunky attachments - like google docs with a link to the doc, or a hotlink for an image or an image embed from a web source.

I frankly despise how clunky attachments are and how for images they never display in full
Christos Magos of the Kings - Sister Melia of the Wanderers

Judge a man not by how he treats his equals but by how he treats his inferiors.
-Charlie Chaplin
User avatar
Aldona Piast
O.S.G.
 
Posts: 3307
Joined: Sun Nov 25, 2012 8:55 am
Player name: Lindsay
Character Name: Aldona Piast
City Positions: Seneschal

Re: Attachments Weird In Auto-forward

Postby Emma » Tue Jul 02, 2013 3:38 pm

It's also notable that while it *usually* forwards, it's not 100%.

Of four attempts, three forwarded to MainAccount and were not in SideAccount. ONE was available in both accounts.
User avatar
Emma
Neophyte
 
Posts: 73
Joined: Sat Mar 16, 2013 1:56 pm
Player name: Ginger
Character Name: Emma Riley
City Positions: Herald


Return to Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron